maandag 19 juni 2017

Boeken

Boeken, ik ben er dol op en vooral om in te kleuren, maar ook boeken over andere dingen zijn welkom.
Wat nieuwe aanwinsten van de laatste tijd.

Van BBNC uitgevers ontving ik het boek Delfst Blauw flora en fauna kleurboek van Annemarie Vermaak.
Ik kreeg er zelfs twee, een voor een winactie op mijn facebook pagina. Ik ben er nog ik bezig en een review komt binnenkort.

Mijn vriendin Karin van Karin's kleurplaten bracht dit leuke boek voor me mee. 
Eigenlijk is jet meer een block, het is gedrukt op aquarel papier en heeft mooie platen. Nu nog meer tijd om er in te beginnen.

Van Selina Fench kocht ik deze 2 boeken op de Duitse Amazon. Het is 2x hetzelfde boek, een in line art en een in grey scale. Vond het wel leuk om ze eens naast elkaar te hebben. Selina schrijft ook leuke boeken en ik heb het boek Memory's wake waar dit kleurboek op gebaseerd is ook dus dat vond ik extra leuk.


Van BBNC uitgevers nog 2 leuke nieuwe boeken. De jubileum editie van de Harry Potter kleurboeken, ziet er echt leuk uit. En Het nieuwe boek van Hanna Karlzon en zo lekker snel al de Nederlandse editie. ik ben er al in begonnen, het is weer een leuk boek en het papier kleurt weer fijn.


De laatste tijd zie ik veel mix media voor bij komen met gezichten. Tekenen is iets wat ik heel leuk vind en graag had willen leren (waarschijnlijk heb ik niet echt talent want dan deed ik het wel gewoon zelf) Maar een beetje krabbelen vind ik ook wel leuk. Ik heb echter wel veel hulp nodig vandaar dit boek. Denk wel dat ik er wat van ga leren.
  En als laatste kwam ik via via op de Facebooksite van Mardel Rubio terecht.Die maakt erg mooie tekeningen en ook kleurboeken. Dit boek Maskara is een digitaal boek en je drukt de platen af op je eigen favoriete papier, zo vaak je wilt.


Het boek is te bestellen via zijn facebooksite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten